dijous, 9 de febrer del 2012

VAGIN PASSANT...

Avui és un d'aquells dies... que hi ha ganes d'escriure sobre el partit. I no és que fins ara l'equip no hagi fet mèrits, nois, anem tercers i, a sobre, ara ens ho creiem.
Què polles us pensàveu? que érem 4 arreplegats, semialcoholics que anàvem a passejar-nos pels camps de futbol? Doncs... teníeu raó! però no del tot.

Les Truges estan fent una temporada per emmarcar, què dic per emmarcar, una temporada per servir-la ben freda i en copa de VollDam! TERCERS! QUE ANEM TERCERS!

El balanç son 5 victòries, 4 empats i 2 derrotes. Inimaginable un any enrere.
I el millor de tot, el partit d'avui. PIM PAM, TOMA LACASITOS. Menjar-se el primer classificat (destacadíssim) per un contundent 5 a 2! ZASCA!
Un guantasso en tota regla a la cara del líder. Victòria incontestable. Les Truges li han fet perdre els papers al més que provable campió i l'han perculat com mai ningú ho havia fet. ÈPIC. Possiblement el partit més sòlid des que aquesta banda d'arreplegats trugils és equip.

Nois, després d'aquest partit no es pot fer altre cosa que pujar-se la bragueta i guardar-se forces per la setmana que ve, per què aquest equip promet tornar-vos a deixar amb la "chorra" sobre la taula!

UP TRUGES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada