dimecres, 22 de febrer del 2012

CAMBRER! POSI'M UNA TAPETA DE PERNIL!

Anirem al gra. TERCERS! QUE JA SOM MATEMÀTICAMENT TERCERS!

D'acord, ja està. Deixem l'eufòria.
La veritat és que és per estar eufòric, les truges ahir van rubricar una excel·lent lliga d'hivern. Ja hem comentat amb anterioritat la dura travessia del desert de les Truges Enfurismades les últimes temporades. L'equip semblava estar abonat a la derrota i a ser un equip de final de la taula de per vida. Bé, doncs ahir al camp de la Salle es va demostrar que no solament han deixat de ser el loser per excel·lència de la lliga a ser un digne tercer classificat. Ahir victòria 3 - 0 contra el Goteborg i joc d'escàndol.
A la primera part el domini de les Truges va ser clar, possiblement es va fer el millor primer quart d'hora de partit de la temporada. Tot i això al descans el marcador encara estava 0 a 0.
La segona part va ser pura màgia. Bukkake de gols. Van marcar Marcel i Fèlix els dos primers. Dos jugades manual, al primer toc, amb parets, ... GOLASSOS. I el tercer gol va ser obra de l'Amadeu, un gol de força, un gol a lo Piquembauer arribant des de la defensa per rematar la jugada amb un xut fora l'àrea. GRAN PARTIT! I sobretot, partit que assegurava matemàticament el tercer lloc ja que mantenia els 4 punts de marge sobre el quart.

Així doncs, ara tant-sols queda jugar a plaer l'últim partit divendres i recollir el trofeu!