divendres, 25 de novembre del 2011

L'EQUIP REBEL.LACIÓ!

EN EL CAPÍTOL ANTERIOR...
Recordeu les Truges? Si home. Aquell equip simpàtic. Algun cop van arribar a empatar algun partit. Ep! I fins i tot, la temporada passada van encadenar alguna bona ratxa aconseguint alguna victòria de mèrit. En tot cas... el resultat sempre era el mateix, boleo al camp i birra al bar...
Però... Oju! Per què aquesta nova temporada arriba...
TRUGES ENFURISMADES2! L'EQUIP REBEL.LACIÓ!

Sí amics, com ja comentàvem en l'anterior post, les Truges han fitxat bé al mercat d'estiu i s'han posat les piles, i de quina manera.
Fins al moment s'han jugat 4 partits de lliga i la cosa pinta bé...
El cas és que al primer partit tot semblava una continuació de la temporada anterior, ja que van començar amb una derrota per 2 a 5. Mal inici (suposem que van pagar els excessos de l'estiu, molt xiringuito i poc entreno), però ràpidament l'equip es va entonar per acabar imposant-se al segon partit per un clar 8 a 4. Apostoflant!
I el tercer partit també va ser una victòria clara 5 a 2 , que confirmava el millor inici de temporada EVER de les ENFURISMADES.
Finalment, ahir es va jugar el 4rt partit de la lliga. He dit partit? Volia dir epopeia. Va ser un partit èpic. Ja que les Truges van començar dominant còmodament, amb ocasions, marejant al rival... però (CAGUNDENA)... a falta de 5 minuts del final de la primera part l'equip rival va marcar l'1 a 0 i tot seguit, aprofitant el desconcert trujil van fer el 2 a 0 i... au! mitja part.
A la represa la cosa va començar com havia acabat. Ambient tens i molta bronca. I l'àrbitre no hi ajudava massa, ja que semblava el president del Mejuto Gonzalez Hooligans CLUB, vaja, que era un bronques i protestava tant o més que les pròpies Truges. En fi, arbitres i bronques a part... a 10 minuts del final va començar la gesta èpico-trujil quan Moyetti va fer el 2 a 1 que feia creure en la remuntada... i ... dit i fet, a 7 del final va arribar el 2 a 2 que culminava la remuntada!