dimecres, 26 d’octubre del 2011

TORNA LA LLIGA!

S'ha acabat l'estiu. Ja tornar a cardar un fred que pela els ous a tutti plen.
I ara què? A seure al sofà de casa a veure com seguiu cultivant el michelin que us vau endossar a l'estiu a mode de flotador?
I una merda! Ja podeu començar a posar les Volls en fred per què...
TORNA LA LLIGA!

Sí amics! Les Truges tornen a bellugar els pernils. Després de deixar el pavelló relativament alt a la lliga estiuenca (no van quedar últims) han decidit tornar amb energies renovades a la competició hivernal!
S'ha de dir que la secretaria tècnica ha fet els deures a l'estiu i ha fitxat bé. Xixa bona. Carn magre i per engreixar encara. En definitiva, 2 cares noves i un parell de retorns esperats.

Les cares noves, en Celis i l'Aram, destaquen per la joventut i la força física (vaja, que com que son més joves s'han carregat menys les neurones a base de mala vida i encara els queda algo de pulmons).
I en el capítol de retorns... donem la benvinguda de nou a l'Ilich i, si ho heu sentit bé, a Joan de Comas que ocuparà la demarcació Porcter!
També s'ha de destacar que Edu "Sweet" Ortiz continua a la plantilla i que s'incorporarà a la disciplina trujil quan es recuperi de la seva lesió al peu.

1 comentari: