divendres, 15 d’abril del 2011

ORGULL TRUJIL!

Nova jornada èpica a la Salle.
Ahir s'enfrontaven les Truges (penúltims classificats, però amb la dignitat que els caracteritza) i els Mànagers (tercers classificats), en un partit on es va viure una demostració d'autèntic orgull Trujil.

Les coses van començar de manera prou esperançadora. Joc igualat i domini inicial de les Truges, que van arribar amb cert perill vàries vegades. I a mesura que les Truges desaprofitaven ocasions s'ensumava que passaria el que sol passar en aquests casos, que l'equip que té millors jugadors i que cedeix el domini a l'altre equip... quan en té una te la clava, i com te la clava. Fins al fons i sense pietat. Amb 10 minuts, el domini garrí se'n va anar literalment a la merda amb una ràfega de gols per part dels Mànagers que van posar un 4-0 al marcador a la mitja part, i que feia preveure el pitjor.
La segona part va se runa altra història. Baixa inesperada a l'equip rival que a més veu com desaprofiten un penal enviant la pilota al pal. Tot plegat no va fer res més que esperonar les Truges que van tirar d'orgull i cames i van apretar com mai i van aconseguir no només posar nerviós l'equip rival, sinó que li van tornar la clavada de primera part, i amb propina, deixant el marcador final amb empat a 4 amb 2 gols de Fèlix, 1 d'Esteve Marcó i 1 de Muka.
Aaaaaaaeeeespectacular remuntada, tot i que les Truges mereixien més i van pagar el poc encert cara a porteria de la primera part. Tot i això inici esperançador a les banquetes del Míster Agua, que va saber gestionar la banqueta com mai.

Una vegada més... els reporters es van deixar la càmera i no tenim imatges del partit. Per això us deixem com a testimoni del partit un recull de pífies futbolístiques que... podrien molt ben ser el resum de qualsevol dels partits de les Truges!