divendres, 1 d’abril del 2011

FA OLOR DE REMUNTADA!

Al final ens hi haurem d'acostumar. Les Truges s'han decidit definitivament a abandonar la part de sota de la taula. Ja no perden.
Ahir es va viure a la Salle una nova jornada d'èxit Trugil, d'èpica i futbol garrí (no es veia res igual des del Barça del Hat Trick de Pitxi Alonso a Göteborg). Es nota que les Truges han fitxat aquest hivern i ahir, amb l'equip al complet, van guanyar un partit que van dominar des del primer minut. S'enfrontaven als SomHal, penúltims classificats (fins al moment) i amb 3 punts per sobre de les truges a la lliga (amb un partit jugat de més).
El domini de les Truges es va notar de seguida, dominant el joc amb una bona dosi de futbol-control que es va traduir ben aviat amb un gol d'oportunista de Fèlix Fradera. Pim Pam, 1-0 i partit controlat, i de quina manera, per què el segon gol no va trigar massa després de que Ilich amb un cop de geni marqués el 2-0.
A partir d'aquí els del SomHal es van tirar endavant i es van dedicar a destruir el joc del mig camp de les Truges i a condicionar l'arbitre a base de queixes i molt de teatre (es nota que ve la calor, per què abunden els salts a la piscina). Tot i això, es va arribar amb 2-0 al descans.

La segona part va ser una mica més igualada, al menys a l'inici, ja que va començar amb el 2-1 dels SomHal d'un xut imparable des de fora l'àrea, i aquí, per un moment l'ombra de la remuntada rival va començar a caure sobre les Truges que feia estona que estaven perduts en el joc de recriminacions a l'arbitre i cuentitis vàries que havien imposat els rivals. Però les Truges han canviat, ara aspiren a tot i es nota i van trencar els seu particular desencant amb les segones parts (dinàmica que vénen canviant des de la jornada anterior), i així a 10 minuts del final... golàs de cap de Musta. 3-1 i endavant! A partir d'aquí les Truges van tornar a recuperar el control tot i que encara l'equip rival va tenir temps per posar una mica d'emoció al partit amb un gol de falta que posava el 3-2 al marcador. Tot i això, les Truges no es van tirar enrera i van controlar el partit fins al final i fins i tot podrien haver ampliat el resultat.

Al final 3-2 i cap a casa. Primera victoria de la temporada i segon partit seguit sense perdre. Les Truges han canviat la dinàmica i ara mateix son un equip a tenir en compte i, nois, això fa olor de remuntada!