dimecres, 18 de maig del 2011

L'ENTREVISTA

Avui: l'Arbitre
La setmana anterior vam iniciar la nostra ronda d'entrevistes.
Ens vam reunir després del partit al bar del camp de la Salle durant l'habitual tercer temps de les Truges amb el senyor "Àrbit!".
La crònica de l'entrevista la signa l'Ilich.

En la zona mixta, ja amb la tensió del partit esvaïda, i després d'unes birres, l'àrbitre del partit va concedir una breu entrevista als medis de comunicació locals. Quan li van preguntar que en pensava de que jugadors d'altres equips al mínim contacte es deixessin caure a terra com si s'estiguessin morint va respondre breument, i demostrant fidelitat als seus colors, "mucho teatro", per acabar afegint "teatro del bueno".

"Futbol estil Premier"
Preguntat llavors per sí eren còmodes d'arbitrar els partits de les Truges, va respondre que "són partits de força i d'una alta intensitat, amb molta tensió i petites picabaralles", cosa normal en partits de futbol al més alt nivell i entre dos equips que es juguen el ser o no ser a Europa la temporada vinent. Finalment va afegir que les truges Enfurismades són un equip que practica "un futbol estil Premier".
Canviant de tema i preguntat per la polèmica suscitada aquests últims dies per els enfrontaments entre Barça i Madrid va deixar clar que la gran majoria d'àrbitres espanyols són del Madrid i que pateixen una falta de criteri i objectivitat esperpèntica. Salut, força truges i força birra.
P.D. per la boca d'en Mourinho mai deixarà de sortir merda
.



L'Arbitre amb en Musta durant el partit.

2 comentaris:

  1. Aixó obre la possibilitat de comprar abitres amb birres estil Oporto!!! I és que a mi em feria vergonya guanyar un títol com el guanyen els demés o és guanya sent una bon trujot o no val la pena!!!
    UÏÏÏÏÏïííííÎÎ!!!!!!!
    (ASko)

    ResponElimina