dijous, 16 de juny del 2011

AMUNT ELS PERNILS!

Dimarts va començar la lliga d'estiu.
El partit inaugural enfrontava les Truges contra els Dimjvac, campions d'hivern. El partit va ser dur i més disputat del que a priori podria esperar el públic. Les Truges van començar més aviat tous i una mica empanats, per això el Drimjvac va marcar primer. 2 gols per començar.
Però si alguna cosa han demostrat les Truges, és que tenen els millors pernils de la comarca i a la segona part els van treure un bon rendiment i van pujar el llistó força amunt com per fer suar de valent al campió. I van pujar el llistó de tal manera que en una exel.lent jugada, què collons exel.lent, en una jugada mestra entre Muka i el flamant fitxatge del Loke, Edu "Sweet" Ortiz les Truges van posar el 2 -1 al marcador i de passada van fer tacar els calçotets dels jugadors dels Drimjvac que se les començaven a veure canutes...
I així va continuar la segona part, més apretada que els pantalons de Michael Knight, fins que una jugada tonta va comportar l'expulsió de'n Kubi. Evidentment, contra el campió i jugant amb un jugador menys... va ser impossible consumar la remuntada i el partit va acabar en un 3 - 1 que no amaga que les Truges... planten cara!

Ah! i avui dijous, a les 20:15h... segon partit! Truges vs Dinamo de Beer!
El club ha anunciat jornada de portes obertes i tots els aficionats de les Truges tindran entrada gratuïta!
Go Truges! I que corri la cervesa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada